Trenerutdanning

Trenerkompetanse er både NFF og Fana IL Fotballs viktigste satsingsområder. Dyktige trenere er avgjørende for kvaliteten på aktivitetene. En god trener er både en god leder og har fotballfaglig innsikt.

Fana IL Fotball oppfordrer derfor alle trenere i klubben til å ta del av NFFs trenerstige – barne- og ungdomsfotballkveld, NFF Grasrottreneren, UEFA B-lisens, UEFA A-lisens og UEFA Pro-lisens.

For å oppnå NFFs krav til trenerkompetanse skal Fana IL Fotball legge forholdene til rette for trenere som skal gjennomføre NFF Grasrottreneren. Dette innebærer at sporslig leder sammen med trenerveiledere arrangerer de ulike trenerkursene lokalt og intensivt på Nesttun Idrettsplass. Delkurs 1 og 2 gjennomføres siste kvartal hvert år, mens delkurs 3 og 4 går av stabelen første kvartal hvert år.

Delkursenes innhold bygger på hverandre, så læringseffekten er størst ved å ta dem i riktig rekkefølge. Til sammen utgjør de fire delkursene det første trinnet i NFFs formelle trenerutdanning og gir autorisasjon som Grasrottrener.

Trenerkurs i Fana IL Fotball

 

Julebord

Bryllup

Jubileum

Konfirmasjon

Dåp / navnefest

Spillermøte

Aktivitetssal

Barnebursdag

Møte / kurs / konferanse

Minnestund

Foreldremøte